Bloemschikken in het KikHuys en vlaggetjes haken

Op dinsdag 26 september is er bloemschikken in het KikHuys.
Zelf die mooie stukjes maken die je in bloemenwinkels ziet. Dat kan bij ons onder deskundige begeleiding in het KikHuys.
Wij zorgen voor koffie/thee verse bloemen en oase. Bakjes, schoteltjes, vaasjes of iets anders waar u het stukje in wilt maken mag u zelf meenemen. Ook groen en ev. takjes met besjes zelf meenemen.
Kosten 5.00 euro, aanvang 10.00 uur. Het KikHuys vindt u aan de Vischpoorstraat 26 in Elburg. Graag aanmelden via info@kikhuys.nl
bloemen

Elke donderdagmiddag worden er vlaggetjes gehaakt voor het inloophuis de Nijestichting in Hengelo. Niet alleen bij ons, maar in heel Nederland, Belgiƫ. In vliegtuigen op diverse vakantie bestemmingen. Overal komt je hakende mensen tegen voor het goede doel, nl. 10 km vlaggetjes haken. Delen van de slinger worden opgehangen op de kinderafdelingen oncologie in diverse ziekenhuizen. De rest wordt verkocht en de opbrengst is voor het inloophuis de Nijstichting in Hengelo. Loop binnen in ons inloophuis het KikHuys aan de Vischpoortstraat 26 om te haken, of vlaggetjes te brengen die u thuis gehaakt heeft of om materiaal te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *